p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

A quaranta anys del Maig del 68

CIL | 16 Maig, 2008 10:24 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Som un d'aquells que se sent ben orgullˇs de pertÓnyer a la generaciˇ del Maig del 68. El mes de juny de 1968 acabÓvem la carrera, amb tretze anys seguits d'estudis eclesiÓstics. N'Úrem 15 els condeixebles. GairebÚ tots ens hi reconeixem encara ara. Cadasc˙ dins del seu Ómbit.

El fet Ús que, quaranta anys enrere, la nostra vida transcorre per viaranys forša distints als d'ara. Alguns, d'una manera o una altra, continuam amb les mateixes dŔries i cab˛ries. D'altres n'hi ha que, un cop girada la casaca, prefereixen voltar pel mˇn amb altres inquietuds o pertinences.


Prestatgeries plenes de revistes editades en catalÓ

A una mesada del quarantŔ aniversari de la feta, tenc l'oportunitat de llegir i rellegir alguns escrits trobats a la revista Serra d'Or (abril 2008) -exposada com d'altres centenars, al Quiosc.cat obert al Parc de les Estacions de Palma en aquests mateixos dies.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb