p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Massa poca sensibilitat, per part de qui ens governa

CIL | 30 Maig, 2008 23:00 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Davant tan poca sensibilitat per part de qui ens governa, la infatigable lluitadora cívica, Aina Calafat, tot d'una que rep la comunicació oficial amb què se li notifica que ha estat admesa i atesa la seva petició adreçada al Parlament Europeu, fa públic un escrit relacionat directament amb aquella gent que ha callat massa -i durant massa temps- amb motiu de la construcció del macrohospital a la finca de Son Espases.

L'escrit trau foc pels queixals! I amb motiu!

Massa motius té n'Aina, perquè es queixi públicament i arribi a exclamar aïrada: "a tots aquells que han callat, els hauria de caure la cara de vergonya, quan els membres del Parlament Europeu han tengut més sensibilitat que els nostres governants..."


Aina Calafat, adreçant-se a la gent que es manifesta a la plaça de Cort en defensa de l'entorn de la Real
(Foto: Pep Torró)

“Benvolguts companys,

 (Segueix)

A quaranta anys del Maig del 68

CIL | 16 Maig, 2008 10:24 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Som un d'aquells que se sent ben orgullós de pertànyer a la generació del Maig del 68. El mes de juny de 1968 acabàvem la carrera, amb tretze anys seguits d'estudis eclesiàstics. N'érem 15 els condeixebles. Gairebé tots ens hi reconeixem encara ara. Cadascú dins del seu àmbit.

El fet és que, quaranta anys enrere, la nostra vida transcorre per viaranys força distints als d'ara. Alguns, d'una manera o una altra, continuam amb les mateixes dèries i cabòries. D'altres n'hi ha que, un cop girada la casaca, prefereixen voltar pel món amb altres inquietuds o pertinences.


Prestatgeries plenes de revistes editades en català

A una mesada del quarantè aniversari de la feta, tenc l'oportunitat de llegir i rellegir alguns escrits trobats a la revista Serra d'Or (abril 2008) -exposada com d'altres centenars, al Quiosc.cat obert al Parc de les Estacions de Palma en aquests mateixos dies.

 (Segueix)

Primer de maig 2008: el nostre pa de cada dia, més car!

CIL | 01 Maig, 2008 19:14 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Aquest Primer de Maig tens l'oportunitat d'estampar la teva signatura en una iniciativa com aquesta i contribuir a aturar la nova crisi de la fam que s'estén pertot arreu del món.

Pots tenir per cert i segur que la inflació dels preus alimentaris està enfonsant milions de persones en l'abisme profund de la fam i la misèria.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb