p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Antonina Canyelles presenta la seva darrera obra poètica

CIL | 22 Abril, 2008 17:54 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Dimecres, 23 d'abril, a les 12 del migdia, a la Llibreria Embat de Palma, Antonina Canyelles presenta la seva darrera obra poètica, en un acte obert a tothom que en tengui ganes, d'escoltar-la i parar-li les dues orelles ben atentes.

Fa pocs dies, el bon amic i company de lluites patriòtiques republicanes, bon professional del periodisme en aquesta terra nostra, en Pep Rosselló ens informava d'un recital que aquesta poetessa mallorquina, Antonina Canyelles, havia fet a Sant Cugat del Vallès, mesos enrere.

Esmentava un amic seu, en Rafel, mallorquí resident del Principat des de fa una trentena d´anys, enamorat de les excel·lències d'aquesta poesia tan singularment expressada per la que fou professora de català al Col·legi Pius XII de Ciutat, i magistral Cap d'Unitat de la primera experiència coeducativa del que s'anomenaven Busquerets a l'interior dels agrupaments escoltes i guies de la Parròquia de l'Encarnació, a la dècada dels anys 70.


Portada del darrer llibre de poesia d'Antonina Canyelles


Tonina Canyelles signant llibres a la Llibreria Embat el dia de la Festa de Sant Jordi8 2008

 (Segueix)

Contra corrupció política, més participació cívica!

CIL | 22 Abril, 2008 08:08 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

PC contra CP, es diu al Paraguai en aquests dies.

S'hi reclamen més grans dosis de participació cívica -encara sense estrenar-, entre d'altres motius, per fer fora del país les grans dosis de corrupció política instal·lada durant més de sis dècades seguides en aquell país d'Amèrica Llatina. Per mor de la perdurable presència d'un partit polític en l'exercici del poder, el Partido Colorado.

Fernando Lugo, exbisbe catòlic que tres anys enrere pren la decisió de ficar-se en política, es presenta com a candidat a presidir la República del Paraguai, i guanya les eleccions.

Té molt clar que una de les causes de l'empobriment d'aquell país rau en el fet que hi impera un molt alt grau de corrupció política. La corrupció econòmica d'uns quants porta misèries de tota casta a la resta!


Fernando Lugo vol desterrar la corrupció i la impunitat al Paraguai

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb