p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

La recuperaciˇ del tren fins ArtÓ ja fa pudor

CIL | 18 Abril, 2008 07:23 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Ben enfrascat en la defensa aferrissada de Mallorca i de tot quant s'hi mou i s'hi pot moure, el bon company artanenc Mariano Moragues redacta aquest escrit a favor de la reimplantaciˇ d'un mitjÓ de transport tan eficient com Ús ara el tren.

"Els mallorquins, per Madrid, -escriu en Mariano- devem ser el darrer mot del credo, pel que fa a inversions de lĺestat, tot i ser una de les comunitats que mÚs aporta, comparativament, a la hisenda p˙blica. Per aconseguir una pixarada de Madrid hem de punyir i plorar anys i mÚs anys.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb