p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Trobada de Secularitzats de Balears a Can Campaner, a Palma

CIL | 18 Desembre, 2007 17:12 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

El bon amic i company de lluites socials i pastorals alhora, l'infatigable, incombustible i incansable Pere Barcelˇ i Barcelˇ, el veterÓ lÝder puigpunyentÝ que no defalleix mai davant qualsevol de les dificultats que li puguin sortir a camÝ, em fa a saber una nova que, per a molta de la gent que en coneix la traject˛ria, ha de resultar molt bona.

Per aix˛ mateix, queda transcrita en aquest blog:


Trobada de representants de FES amb parlamentaris espanyols a la seu del CongrÚs dels Diputats
(Foto: PicalSud)

 (Segueix)

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb