p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Eusebio EbulabatÚ Sopale: un altre guineÓ assassinat a Palma

CIL | 10 Desembre, 2007 12:26 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Amb motiu d'haver estat assassinat a Palma el jove de 16 anys, Eusebio EbulabatÚ Sopale, d'origen guineÓ, un bon grapat de ciutadanes i ciutadans s'han fet presents al mateix indret on va caure mort ahir mateix.


Rams de flors envolten la foto del jove assassinat
(Foto: PicalSud)

 (Segueix)
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb