p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

"Mani" de tres-centes...

CIL | 25 Novembre, 2007 11:15 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Dissabte, 24 de novembre de 2007, unes tres-centes persones omplen la platea del Teatre Principal, en un xup-xup entre literari i teatral, on la literatura esdevÚ ôla sal de fruitesö de la cerim˛nia dels guardons literaris i teatrals que atorga el Consell de Mallorca.

Molt ben dotats econ˛micament (70.000 euros, per al Premi Mallorca de narrativa...), el Teatre Principal de Palma substitueix el salˇ de plens del Consell.
Un espai que, per ventura, queda massa gros per al gruix de presents que aixÝ mateix omplen la platea del recinte... (DdB, 25-11-2007, pÓg. 45)

Al mateix mitjÓ, i en altres, es fa p˙blic que unes hores abans, d'aquell mateix dia, mÚs de 300 manifestants contra Son Espases es manifesten a Palma, sota el lema ôRectificauö, per protestar per la decisiˇ del Govern de continuar les obres de construcciˇ del nou hospital de referŔncia als terrenys de la finca de Son Espases.


Manifestants que s'hi sumen, reclamant la protecciˇ territorial d'altres zones de la ciutat de Palma

 (Segueix)

Rectificau! Salvem la Real, salvem Mallorca!

CIL | 25 Novembre, 2007 01:00 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

D'indrets de Mallorca tan diversos com Alarˇ, Alc˙dia, ArtÓ, Binissalem, Pollenša, i molts d'altres, s'arreplega un munt de gent que es concentra a la plaša Espanya, de Ciutat, i recorre el trajecte que duu fins a la plaša de Cort.


Pancarta que, recordant altres manifestacions convocades en defensa de Mallorca, fa avinent que la Real n'Ús una part forša respectable

 (Segueix)
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb