p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Aina Calafat, en defensa de La Real

CIL | 18 Novembre, 2007 11:31 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

En una nota escampada arreu de Mallorca, l'activista mallorquina Aina Calafat, aferrissada defensora de l'entorn de La Real, diu que, desprÚs de demanar un espai als diaris del Grup Serra ┌ltima Hora i Diari de Balears, ha sortit publicat el seu primer article que apareix a la secciˇ Tribuna pag. 36 d'UH.


A ritme frenŔtic es treballa en la construcciˇ de l'hospital de Son Espases que engoleix i deixa ofegat el monestir cistercenc de La Real

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb