p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Tres dŔcades seguides defensant els drets humans

CIL | 06 Novembre, 2007 23:13 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Trenta anys enrere, en una ciutat situada al nord del Per˙, es crea una comissiˇ que, amb el pas del temps, ha d'incidir molt intensament en nombrosos Ómbits de la vida ciutadana: la Comissiˇ de JustÝcia Social -CJS de la Prelatura de Chimbote.

Ens arriba la notÝcia que, per celebrar d'alguna manera el fet d'haver caminat durant trenta anys seguits donant la mÓ als sectors mÚs empobrits del poble, a la di˛cesi peruana de Chimbote, promovent justÝcia, pau i dignitat, s'hi organitza un programa especial d'activitats diverses.


P. Bertino Otßrola Figueroa, miembro fundador de
la Comisiˇn de Justicia Social de Chimbote

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb