p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Coses i casos de cases-4: Coes per entrar als Jutjats

CIL | 05 Novembre, 2007 22:33 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Cosa: Coes llargues al carrer
Cas: Un ˙nic control en una sola entrada ˙nica
Casa: Edifici dels Jutjats, a Palma

Qui s'ha de fer present en alguna de les dependŔncies dels Jutjats del Social, a Palma, es pot posar bÚ amb DÚu, abans d'anar-hi. I s'hi pot posar, amb molt de temps d'antelaciˇ. Que no es pensi que hi pugui accedir com si fos a casa seva...

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb