p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Un problema de justÝcia encara no resolt

CIL | 23 Octubre, 2007 21:45 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Les pensions de jubilaciˇ per al personal secularitzat de l'EsglÚsia cat˛lica, en aquestes alšades del segle XXI, constitueixen hores d'ara, a l'interior de l'Estat espanyol, un greu problema encara no resolt. En altres estats europeus, aquesta realitat s'ha tractat amb moltes mÚs grans dosis de cura i d'equanimitat legal.

Per aquest motiu, des d'un colĚlectiu com el que representa SABAL -Secularitzats Associats de Balears- que arreplega mÚs de 200 persones directament afectades, s'ha fet l'esborrany d'un dossier que es vol presentar a tots els partits polÝtics que, des de les Illes Balears i PitiŘses estant, tenen certa presŔncia i representaciˇ parlamentÓria a les Corts Generals Espanyoles.

 (Segueix)

Coses i casos de cases (2)

CIL | 23 Octubre, 2007 11:19 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Cosa: Una revisiˇ del gas a domicili

Cas: Estafa, engany o picardia en cobrar uns euros

Casa: Gas Servicios "Asesores EnergÚticosö

Cada casa en tÚ algun cas,
Cada cosa tÚ sa casa,
Cada cas esdevÚ cosa:
I un poquet dĺesment en faig.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb