p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Als polítics de les Illes que ens representen davant l'Estat espanyol

CIL | 19 Octubre, 2007 16:53 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Un col·lectiu força nombrós de ciutadanes i ciutadans de les Illes Balears i Pitiüses, que duen anys de lluita per aconseguir unes pensions de jubilació dignes, se sumen a les peticions que es fan arreu de l'Estat espanyol, mitjançant aquest escrit que adrecen als diversos partits polítics amb representació parlamentària en alguna de les institucions públiques:

”20 anys seguits de romandre demanant, és molt de temps.
Sobretot si això afecta tan negativament la pensió d’unes persones que no van massa sobrades de recursos econòmics.
Som sacerdots i religiosos/es. Un col·lectiu ciutadà que, després de molts anys d'insistir-hi, aconsegueix que es dicti la Llei 13/1996, de 30 de desembre, de mesures fiscals, administratives i de l'ordre social.

(Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb