p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Senzill homenatge a vÝctimes de la Policia, a Mallorca

CIL | 29 Setembre, 2007 11:10 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Encara ressona ben fort dins l'o´da i la mem˛ria de certa gent dels nostres dies el nom i llinatges de VÝctor HellÝn Sol*, catalÓ principatÝ que fou governador civil de la provÝncia de Balears a l'Ŕpoca franquista.

Precisament en un dia com avui, que, segons es diu, hom vol retre homenatge oficial a la tasca desplegada per la Policia, a Mallorca, m'ha passat pel cap retre un sentit i senzill homenatge, molt personal i entranyable, a totes aquelles persones que, a Mallorca estant, en varen ser vÝctimes, d'una manera o una altra.

Crec que s'ho mereixen, mÚs que cap altre! Sobretot, si hom vol mostrar-ne l'agra´ment i el reconeixement p˙blic a les dones i els homes que varen lluitar aferrissadament perquŔ ens arribÓs la democrÓcia!


Al soterrani de l'edifici del Govern Civil,
les dependŔncies policials on romania la gent detenguda

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb