p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Senzill homenatge a víctimes de la Policia, a Mallorca

CIL | 29 Setembre, 2007 11:10 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Encara ressona ben fort dins l'oïda i la memòria de certa gent dels nostres dies el nom i llinatges de Víctor Hellín Sol*, català principatí que fou governador civil de la província de Balears a l'època franquista.

Precisament en un dia com avui, que, segons es diu, hom vol retre homenatge oficial a la tasca desplegada per la Policia, a Mallorca, m'ha passat pel cap retre un sentit i senzill homenatge, molt personal i entranyable, a totes aquelles persones que, a Mallorca estant, en varen ser víctimes, d'una manera o una altra.

Crec que s'ho mereixen, més que cap altre! Sobretot, si hom vol mostrar-ne l'agraïment i el reconeixement públic a les dones i els homes que varen lluitar aferrissadament perquè ens arribàs la democràcia!


Al soterrani de l'edifici del Govern Civil,
les dependències policials on romania la gent detenguda

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb