p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Personal secularitzat de l'EsglÚsia cat˛lica, una trobada singular

CIL | 16 Setembre, 2007 20:18 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Amb la publicaciˇ al Diario de Mallorca (16-09-2007) de tot un reportatge de dues pÓgines senceres relacionat amb el personal secularitzat de l'EsglÚsia cat˛lica, s'apunta que La Iglesia vive un repunte de las secularizaciones de sacerdotes.

El fet de la secularitzaciˇ de capellans i monges -com se sol dir- no solament converteix en matŔria d'estudi de les CiŔncies Socials, com Ús el cas de la UAB -Universitat Aut˛noma de Barcelona-, les accions i els pensaments del grup de sacerdots que van deixar el ministeri i es van allunyar, sobretot al voltant dels anys seixanta, del clergat diocesÓ.


Pere Barcelˇ i Barcelˇ,
Ónima de l'Associaciˇ Secularitzats de Balears

 (Segueix)
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb