p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

No duim totes les de perdre!

CIL | 13 Setembre, 2007 11:11 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

L'estalvi ètic, una pràctica cívica solidària, es troba damunt fulla en aquests dies.
El Parlament de les Illes Balears, a la sessió de l'11 de febrer de 2003, aprovava, per unanimitat de tots els grups parlamentaris, una proposició no de llei que, per a certa gent, esdevenia força rellevant.

S'instava les administracions públiques a “impulsar i promoure l’estalvi ètic entre la ciutadania de les Illes” i a “establir relacions més directes, ampliant-ne el nivell de col•laboració, amb aquelles entitats bancàries que afavorissin la implantació de l’estalvi ètic”.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb