p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Pensions de jubilaciˇ dignes per al personal secularitzat

CIL | 07 Setembre, 2007 16:39 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

El puigpunyentÝ Pere Barcelˇ i Barcelˇ, sens dubte el mallorquÝ que mÚs sap i coneix d'aquesta matŔria, ens fa avinent un escrit que tÚ a veure amb la situaciˇ en quŔ es troba, hores d'ara, la tramitaciˇ regular de les pensions de jubilaciˇ per al personal secularitzat de l'EsglÚsia Cat˛lica a l'Estat espanyol.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb