p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Vobis, Episcopis Hispaniensis Ecclesiae in colloquio congressis

CIL | 31 Agost, 2007 09:41 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

A la darrera reuniˇ de l'entitat, el bon amic pobler i company de lluites pastorals mallorquines, n'AgustÝ Serra i Soler, secretari de l'Associaciˇ SABAL ľ Secularitzats Associats de Balears - em demana que faci p˙blic a la xarxa l'escrit que ha redactat en llatÝ -la llengua tradicional cat˛lica-, i que ha volgut adrešar als bisbes espanyols, a veure si n'hi ha qualcun, de la ConferŔncia Episcopal Espanyola, que el vol entendre, atendre i escoltar!

Cosa que m'afany a fer tot d'una:


Reuniˇ de la Junta Directiva de l'Associaciˇ SABAL
-Secularitzats Associats de Balears-

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb