p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Solidaritat mallorquina amb Perú, destrossat pel terratrèmol

CIL | 19 Agost, 2007 17:36 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Mentre continuen arribant a Mallorca notícies fresques relacionades amb el terratrèmol que ha produït grans destrosses de tota casta a la regió central-sudenca del Perú, a la Catedral de Palma se celebra un acte de record i solidaritat que pretén anar adreçat a la gent que en pateix les conseqüències més directament.

Organitzat per l'Associació Peruana a Balears “Tarpuy”, i concelebrada per 8 canonges mallorquins -5 dels quals han estat treballant al Perú com a missioners durant alguns anys-, se celebra una missa a la qual assisteix una nodrida representació de famílies peruanes residents a l'illa.

Imatge peruana del "Señor de los Milagros"
que presideix la celebració a la Catedral de Mallorca

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb