p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Solidaritat mallorquina amb Per˙, destrossat pel terratrŔmol

CIL | 19 Agost, 2007 17:36 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Mentre continuen arribant a Mallorca notÝcies fresques relacionades amb el terratrŔmol que ha produ´t grans destrosses de tota casta a la regiˇ central-sudenca del Per˙, a la Catedral de Palma se celebra un acte de record i solidaritat que pretÚn anar adrešat a la gent que en pateix les conseqŘŔncies mÚs directament.

Organitzat per l'Associaciˇ Peruana a Balears ôTarpuyö, i concelebrada per 8 canonges mallorquins -5 dels quals han estat treballant al Per˙ com a missioners durant alguns anys-, se celebra una missa a la qual assisteix una nodrida representaciˇ de famÝlies peruanes residents a l'illa.

Imatge peruana del "Se˝or de los Milagros"
que presideix la celebraciˇ a la Catedral de Mallorca

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb