p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Hola, padrino -Ramon Serra Isern-

CIL | 18 Agost, 2007 21:31 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

No puc ni vull perdre l'oportunitat d'escampar a tots vuit vents del mˇn el text escrit de la intervenciˇ que fa na Margalida Serra, la fillola d'en Ramon Serra Isern, a la missa funeral celebrada amb motiu de la mort d'aquest bon company d'estudis i bon amic en tasques pastorals diverses.

GrÓcies a l'amabilitat i gentilesa del seu germÓ Pedro Serra Isern, amb qui tenc l'oportunitat de mantenir contacte i comunicaciˇ recentment:

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb