p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Solidaritat mallorquina amb els pobles d'Oaxaca (7)

CIL | 14 Agost, 2007 18:09 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

L'alliberament dels quatre joves catalans retenguts a Mèxic, porta profunda satisfacció entre la gent que en segueix el procés, des de fa més de vuit dies.

La xarxa permet de fer que hom tengui informació directa d'allò que s'hi penja, assabentant-se, així, d'allò que passa gairebé al mateix temps que passa.

jovescatalans

 (Segueix)

Solidaritat mallorquina amb els pobles d'Oaxaca (6)

CIL | 14 Agost, 2007 11:35 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Companyes i companys catalans, que vos heu vist maltractats a l'Estat mexicà d'Oaxaca:

Tant de bo que, ben aviat, pugueu trobar-vos a casa nostra altra volta, en perfectes condicions físiques i anímiques. És el que vos desitja des de Mallorca estant, qui, des del primer moment, s'ha afanyat a interessar-se per allò que vos passa a Mèxic i a solidaritzar-se plenament amb vosaltres en tot allò que considereu que vos pugui resultar útil, Ariadna Nieto, Núria Morelló, Laia Serra i Ramon Sesén.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb