p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Solidaritat mallorquina amb els pobles d'Oaxaca-MŔxic (3)

CIL | 08 Agost, 2007 18:55 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Segons les informacions difoses a travÚs dels mitjans de comunicaciˇ, durant mig any la ciutat d'Oaxaca roman ocupada pels mestres i membres de l'Assemblea Popular dels Pobles d'Oaxaca-APPO.

Els tres poders de l'Estat desapareixen durant mÚs de sis mesos. Les barricades s'estenen pertot arreu. La ciutat roman assetjada i controlada totalment per les masses insurrectes. S'ocupen emissores de rÓdio. Es difonen programes que criden a la insurrecciˇ per enderrocar el tirÓ, dictador, assassÝ... el governador Ulises Ruiz Ortiz.

ruiz (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb