p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Solidaritat mallorquina amb els pobles d'Oaxaca-Mèxic (2)

CIL | 07 Agost, 2007 15:32 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

N'hi ha que veuen i viuen la situació dels pobles indígenes d'Amèrica Llatina, des de baix mateix, des d'on sobreviuen o malviuen les comunitats camperoles, protagonistes d'una història secularment tràgica.

També n'hi ha que la veuen i la viuen des de la mateixa balconada on apareixen les autoritats, fent part d'un govern corrupte i antipopular.

ulises

 (Segueix)

Solidaritat mallorquina amb els pobles d'Oaxaca-Mèxic (1)

CIL | 07 Agost, 2007 09:15 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Les fotos de la "massiva" manifestació realitzada a Palma el mes d'agost contra la repressió policial i governamental a la ciutat mexicana d'Oaxaca han recorregut mig món i han arribat fins a Mèxic. A certa gent d'aquell indret centramericà, li resulta difícil d'entendre que es convoqui una manifestació d'aquestes característiques, en ple mes d'agost, en una illa tant de dretes com Mallorca!

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb