p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Solidaritat mallorquina amb els pobles d'Oaxaca-MŔxic (2)

CIL | 07 Agost, 2007 15:32 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

N'hi ha que veuen i viuen la situaciˇ dels pobles indÝgenes d'AmŔrica Llatina, des de baix mateix, des d'on sobreviuen o malviuen les comunitats camperoles, protagonistes d'una hist˛ria secularment trÓgica.

TambÚ n'hi ha que la veuen i la viuen des de la mateixa balconada on apareixen les autoritats, fent part d'un govern corrupte i antipopular.

ulises

 (Segueix)

Solidaritat mallorquina amb els pobles d'Oaxaca-MŔxic (1)

CIL | 07 Agost, 2007 09:15 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Les fotos de la "massiva" manifestaciˇ realitzada a Palma el mes d'agost contra la repressiˇ policial i governamental a la ciutat mexicana d'Oaxaca han recorregut mig mˇn i han arribat fins a MŔxic. A certa gent d'aquell indret centramericÓ, li resulta difÝcil d'entendre que es convoqui una manifestaciˇ d'aquestes caracterÝstiques, en ple mes d'agost, en una illa tant de dretes com Mallorca!

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb