p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

L'Estat mexicÓ d'Oaxaca, vist des de Mallorca

CIL | 05 Agost, 2007 10:42 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Qui vulgui tenir informaciˇ sobre all˛ que passa a l'Estat mexicÓ d'Oaxaca, des de Mallorca estant se'n pot assabentar a la perfecciˇ, mitjanšant la xarxa d'internet.

Amb motiu de les concentracions realitzades recentment a Palma, organitzades per CNT-AIT conjuntament amb CGT-Balears, hom tÚ l'oportunitat de comprovar que no es tracta de fets que deixin indiferents la gent d'aquest racˇ dels Pa´sos Catalans.

Ans al contrari, no Ús poca la gent que s'hi atansa amb forša interŔs.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb