p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Per la llibertat dels presos polítics a Oaxaca (Mèxic)

CIL | 04 Agost, 2007 17:58 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Aquests dies s'estan realitzant a Palma diverses concentracions convocades per CNT-AIT conjuntament amb CGT-Balears, on es reclama la llibertat per als presos polítics d'Oaxaca (Mèxic), i es dóna suport a l'Assemblea Popular dels Pobles d'Oaxaca-APPO, una organització popular que s'afanya a lluitar contra la repressió governamental als domicilis, així com la persecució, tortura i empresonament de lluitadors socials mexicans.

S'hi reclama més respecte a les llibertats i drets polítics del poble treballador d'Oaxaca i de tot Mèxic.

 (Segueix)

Concentracions a Palma, contra repressió feixista a Oaxaca (Mèxic)

CIL | 04 Agost, 2007 09:16 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Convocades per la CNT i d'altres organitzacions sindicals i socials, una vintena de persones es concentren davant del Consolat de Mèxic, a Palma, en solidaritat amb l'Assemblea Popular de la ciutat mexicana d'Oaxaca, segons informa Diario de Mallorca (04/08/2007).

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb