p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Per la llibertat dels presos polÝtics a Oaxaca (MŔxic)

CIL | 04 Agost, 2007 17:58 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Aquests dies s'estan realitzant a Palma diverses concentracions convocades per CNT-AIT conjuntament amb CGT-Balears, on es reclama la llibertat per als presos polÝtics d'Oaxaca (MŔxic), i es dˇna suport a l'Assemblea Popular dels Pobles d'Oaxaca-APPO, una organitzaciˇ popular que s'afanya a lluitar contra la repressiˇ governamental als domicilis, aixÝ com la persecuciˇ, tortura i empresonament de lluitadors socials mexicans.

S'hi reclama mÚs respecte a les llibertats i drets polÝtics del poble treballador d'Oaxaca i de tot MŔxic.

 (Segueix)

Concentracions a Palma, contra repressiˇ feixista a Oaxaca (MŔxic)

CIL | 04 Agost, 2007 09:16 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Convocades per la CNT i d'altres organitzacions sindicals i socials, una vintena de persones es concentren davant del Consolat de MŔxic, a Palma, en solidaritat amb l'Assemblea Popular de la ciutat mexicana d'Oaxaca, segons informa Diario de Mallorca (04/08/2007).

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb