p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Dues dones basques, periodistes excel·lents

CIL | 31 Juliol, 2007 17:06 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Dues dones d'Euskal Herria, instal·lades a Mallorca des de fa dècades, grans professionals del periodisme, han estat escollides per dirigir dos dels mitjans de comunicació més potents d'aquestes illes nostres:

Al front de la direcció d'Informatius d'IB3, la cronista política d'Última Hora, la senyora Nekane Domblás; i al front de TV Mallorca, l'experimentada i veterana periodista de Diario de Mallorca, la senyora Marisa Goñi.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb