p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Ramon Serra, fent país en el record

CIL | 24 Juliol, 2007 21:37 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

De mossèn Guillem Vaquer, rector de la Parròquia de Son Roca, m'arriben de tant en tant alguns missatges electrònics relacionats amb les seves activitats pastorals més genuïnes.

Al darrer d'aquests missatges em convida a pegar una ullada cap a l'article de la revista El Cercle d'Alaró que, segons em diu, ja ha sortit publicat en aquest mes de juliol, a la memòria de mossèn Ramon Serra, escrit per Guillem Cladera.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb