p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Ramon Serra, fent paÝs en el record

CIL | 24 Juliol, 2007 21:37 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

De mossŔn Guillem Vaquer, rector de la Parr˛quia de Son Roca, m'arriben de tant en tant alguns missatges electr˛nics relacionats amb les seves activitats pastorals mÚs genu´nes.

Al darrer d'aquests missatges em convida a pegar una ullada cap a l'article de la revista El Cercle d'Alarˇ que, segons em diu, ja ha sortit publicat en aquest mes de juliol, a la mem˛ria de mossŔn Ramon Serra, escrit per Guillem Cladera.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb