p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Pensions de jubilaciˇ per al personal secularitzat de l'EsglÚsia Cat˛lica (I)

CIL | 10 Juliol, 2007 11:08 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

L'assumpte relacionat amb les pensions de jubilaciˇ per al personal secularitzat de l'EsglÚsia Cat˛lica, entra en una fase parlamentÓria rellevant, quan el Govern espanyol presenta al CongrÚs dels Diputats el Projecte de Llei de mesures en matŔria de Seguretat Social.

Aix˛ succeeix el 16 de febrer de 2007. S'inicia, aixÝ, la complexa tramitaciˇ parlamentÓria d'una iniciativa governamental que queda qualificada al cap de quatre dies, el 20 de febrer de 2007, amb el n˙mero d'Expedient 121/000126.

Totes i cadascuna de les passes que es fan des d'aleshores, es poden consultar a la web del CongrÚs dels Diputats on queden clarament especificats els dies i els contenguts de totes les sessions realitzades.

Reuniˇ de membres de SABAL a la seu de l'Associaciˇ Picalsud, dilluns, 9 de juliol de 2007

 (Segueix)
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb