p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Pensions de jubilació per al personal secularitzat de l'Església Catòlica (II)

CIL | 09 Juliol, 2007 22:21 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

El 16 de maig de 2007, el ministre de Treball i Assumptes Socials, Jesús Caldera Sánchez-Capitán, presenta davant del ple del Congrés dels Diputats el projecte de llei de mesures en matèria de Seguretat Social.

S'hi pot començar a besllumar d'on poden venir més directament els suports parlamentaris a una de les qüestions que afecten el col·lectiu de persones secularitzades arreu de l'Estat espanyol, pel que fa a la percepció de les pensions de jubilació.

Reunió de membres de SABAL a la seu de l'Associació Picalsud, dilluns, 9 de juliol de 2007

 (Segueix)

Pensions de jubilació per al personal secularitzat de l'Església Catòlica (III)

CIL | 09 Juliol, 2007 16:40 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

A la seu de l’Associació Picalsud –Pobles i Cultures del Sud- es reuneixen els màxims representants de l’Associació SABAL –Secularitzats Associats de Balears- per analitzar les notícies més recents que afecten aquest ampli col•lectiu arreu de l’Estat espanyol.

S’hi informa que el Butlletí de les Corts Generals núm. 126-12, de dia 5 de juny de 2007, recull el text d’unes esmenes presentades al Congrés dels Diputats per tres grups parlamentaris, al projecte de Llei de mesures en matèria de seguretat social.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb