p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Dues dones basques, periodistes excel·lents

CIL | 31 Juliol, 2007 17:06 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Dues dones d'Euskal Herria, instal·lades a Mallorca des de fa dècades, grans professionals del periodisme, han estat escollides per dirigir dos dels mitjans de comunicació més potents d'aquestes illes nostres:

Al front de la direcció d'Informatius d'IB3, la cronista política d'Última Hora, la senyora Nekane Domblás; i al front de TV Mallorca, l'experimentada i veterana periodista de Diario de Mallorca, la senyora Marisa Goñi.

 (Segueix)

Ramon Serra, fent país en el record

CIL | 24 Juliol, 2007 21:37 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

De mossèn Guillem Vaquer, rector de la Parròquia de Son Roca, m'arriben de tant en tant alguns missatges electrònics relacionats amb les seves activitats pastorals més genuïnes.

Al darrer d'aquests missatges em convida a pegar una ullada cap a l'article de la revista El Cercle d'Alaró que, segons em diu, ja ha sortit publicat en aquest mes de juliol, a la memòria de mossèn Ramon Serra, escrit per Guillem Cladera.

 (Segueix)

Pensions de jubilació per al personal secularitzat de l'Església Catòlica (I)

CIL | 10 Juliol, 2007 11:08 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

L'assumpte relacionat amb les pensions de jubilació per al personal secularitzat de l'Església Catòlica, entra en una fase parlamentària rellevant, quan el Govern espanyol presenta al Congrés dels Diputats el Projecte de Llei de mesures en matèria de Seguretat Social.

Això succeeix el 16 de febrer de 2007. S'inicia, així, la complexa tramitació parlamentària d'una iniciativa governamental que queda qualificada al cap de quatre dies, el 20 de febrer de 2007, amb el número d'Expedient 121/000126.

Totes i cadascuna de les passes que es fan des d'aleshores, es poden consultar a la web del Congrés dels Diputats on queden clarament especificats els dies i els contenguts de totes les sessions realitzades.

Reunió de membres de SABAL a la seu de l'Associació Picalsud, dilluns, 9 de juliol de 2007

 (Segueix)

Pensions de jubilació per al personal secularitzat de l'Església Catòlica (II)

CIL | 09 Juliol, 2007 22:21 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

El 16 de maig de 2007, el ministre de Treball i Assumptes Socials, Jesús Caldera Sánchez-Capitán, presenta davant del ple del Congrés dels Diputats el projecte de llei de mesures en matèria de Seguretat Social.

S'hi pot començar a besllumar d'on poden venir més directament els suports parlamentaris a una de les qüestions que afecten el col·lectiu de persones secularitzades arreu de l'Estat espanyol, pel que fa a la percepció de les pensions de jubilació.

Reunió de membres de SABAL a la seu de l'Associació Picalsud, dilluns, 9 de juliol de 2007

 (Segueix)

Pensions de jubilació per al personal secularitzat de l'Església Catòlica (III)

CIL | 09 Juliol, 2007 16:40 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

A la seu de l’Associació Picalsud –Pobles i Cultures del Sud- es reuneixen els màxims representants de l’Associació SABAL –Secularitzats Associats de Balears- per analitzar les notícies més recents que afecten aquest ampli col•lectiu arreu de l’Estat espanyol.

S’hi informa que el Butlletí de les Corts Generals núm. 126-12, de dia 5 de juny de 2007, recull el text d’unes esmenes presentades al Congrés dels Diputats per tres grups parlamentaris, al projecte de Llei de mesures en matèria de seguretat social.

 (Segueix)
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb