p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

La revista Comunicació, oblidada pels mitjans de comunicació

CIL | 19 Octubre, 2005 11:28 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Tots els mitjans de comunicació local hi havien estat convocats.

Es tractava de fer la presentació pública d’una revista.
Una revista que, com poques entre nosaltres, ha arribat al número 113.
Que duu per títol COMUNICACIÓ. Revista del Centre d’Estudis Teològics de Mallorca.
Que surt publicada amb una periodicitat anual de tres números.
Que s’edita a Mallorca des de l’any 1974 ençà.
Que es publica íntegrament en català.
Que recull idees i opinions de gent que pensa i treballa per una Mallorca millor.
Que es presentava a la Biblioteca Diocesana.
Que ha servit de punta de llança dels sectors més progressistes de l’església catòlica mallorquina.
Que...

A la vista de l’absència total de mitjans de COMUNICACIÓ que hi compareixen, es veu ben a les clares que hi ha notícies, temes, assumptes, convocatòries... que no interessen als responsables d’aquests mitjans de comunicació amb què compta Mallorca.

Tot i amb això, s’ha de dir que es tracta d’una molt bona notícia:
Amb motiu dels 25 anys de la creació del Secretariat diocesà Justícia i Pau per decret del bisbe Teodor Úbeda, s’ha volgut dedicar un número monogràfic de la revista Comunicació precisament a aquests 25 anys de Justícia i Pau de Mallorca

Un número monogràfic que esdevé un vertader Clam profètic contra les injustícies, que recull una extensa Memòria d’activitats realitzades, i que presenta unes Noves i velles situacions de pobresa al nostre entorn més immediat.

Sortosament, la gent que hi treballa s’hi ha afanyat - i sens dubte continuarà afanyant-s'hi- sense parar gens ni mica d’esment al que diran o faran veure els mitjans de comunicació –molt més enfrascats a traure a rotlle ‘aquells qui paguen amb euros’ que no aquells qui donen i ofereixen informacions que poden resultar enriquidores socialment-.

Per a més informació, podeu enllaçar amb Mallorca eurafricamericanitzada, drets humans + justícia i pau

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb