p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

La Diada Nacional de Catalunya 2005

CIL | 12 Setembre, 2005 18:24 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

La Diada Nacional de Catalunya de 2005, -en imatges, gestos i paraules- Ús un esdeveniment singular, sense precedents.
Fa veure, ben a les clares, no solament que Catalunya Ús una naciˇ, sinˇ tambÚ que camina a ritme accelerat cap a la constituciˇ dĺun Estat ľla Rep˙blica Catalana- lliure i independent dins lĺEuropa del segle XXI.

Dĺaltres enllašos:
Pa´sos Catalans: Diada Nacional de Catalunya

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb