p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Tremponada solidÓria a la vila de Costitx

CIL | 26 Agost, 2005 22:38 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Membres de la 'Plataforma Autovia No' convoquen entitats i persones amb ganes de colĚlaborar en la tasca de fer efectiva la quantitat de doblers que se'ls va imposar com a multa -3.900 Ç-, amb motiu de l'asseguda realitzada a l'Ajuntament de Costitx, com a protesta per la construcciˇ de l'autovia que havia d'unir Inca amb Manacor...

╔s clar que la multa, imposada a 14 persones amb noms i llinatges, va dirigida al conjunt de la Plataforma.
Per aquest motiu, representants de les mÚs diverses associacions i entitats que la integren -de Campanet, Sineu, Maria de la Salut. Palma (Salvem la Real), Manacor, Inca, Lloret, Binissalem, Santa Maria, etc.- es fan presents a la vila de Costitx i, amb una tremponada pel preu de 4 euros, hi colĚlaboren ben decididament.

Les canšons de Xus Santana i les paraules dels organitzadors creen l'ambient propici perquŔ les coques, el trempˇ, el vi i les ganes de retrobar-se facin de la plaša de Costitx un racˇ solidari: en defensa de qui vol continuar defensant el territori de l'illa de Mallorca!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb