p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Tremponada solidària a la vila de Costitx

CIL | 26 Agost, 2005 22:38 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Membres de la 'Plataforma Autovia No' convoquen entitats i persones amb ganes de col·laborar en la tasca de fer efectiva la quantitat de doblers que se'ls va imposar com a multa -3.900 €-, amb motiu de l'asseguda realitzada a l'Ajuntament de Costitx, com a protesta per la construcció de l'autovia que havia d'unir Inca amb Manacor...

És clar que la multa, imposada a 14 persones amb noms i llinatges, va dirigida al conjunt de la Plataforma.
Per aquest motiu, representants de les més diverses associacions i entitats que la integren -de Campanet, Sineu, Maria de la Salut. Palma (Salvem la Real), Manacor, Inca, Lloret, Binissalem, Santa Maria, etc.- es fan presents a la vila de Costitx i, amb una tremponada pel preu de 4 euros, hi col·laboren ben decididament.

Les cançons de Xus Santana i les paraules dels organitzadors creen l'ambient propici perquè les coques, el trempó, el vi i les ganes de retrobar-se facin de la plaça de Costitx un racó solidari: en defensa de qui vol continuar defensant el territori de l'illa de Mallorca!

Repartiment gratuït d'exemplars del diari El Mundo/El Día de Baleares davant Centre de Serveis Socials municipal

CIL | 23 Agost, 2005 08:29 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Qui vulgui adquirir de franc l’exemplar del diari El Mundo. El Día de Baleares, pot passar a recollir-ne al munt que roman acaramullat a les mateixes portes del Centre de Serveis Socials Municipal, situat al carrer Soldat Soberats Antolí, a la barriada palmesana del Camp Rodó.

Qui ho faci, sense haver de gastar cap cèntim d’euro, pot obtenir i llegir-ne les 64 pàgines.

D'aquesta manera tan franca, pot assabentar-se entre d’altres assumptes d’interès general, d'altres que tenen un interès molt més particular, però que n'ocupen més de 8 pàgines, com són ara aquests:
- “Serra intenta a la desesperada causar más incidentes en casa de Ramírez antes del fin del verano”
- “El fracaso de Es Baluard obliga a Serra a compartir poder con su amigo Araújo aunque mantendrá la presidencia”
- “No es una piscina, son las reglas democráticas
- “Serra sigue siendo el problema”
- “Comisión asesora para ‘lavar’ la mala imagen de Es Baluard”
- “El editor sigue al frente del museo 18 meses después de anunciar su dimisión”
- “Cort prometió que propiciaría el cambio en la dirección del museo”
- “Un Serra a la desesperada urde un nuevo asalto…”
- “…y Socías le avisa que el Ministerio prohíbe su plan”
- “Campaña contra Pedro J. Ramírez / El fin justifica los medios”
- “Las diez falacias del Grupo Serra sobre la piscina de Pedro J. Ramírez”
- “Pasando revista al derecho de paso”

Davant els mateixos ulls, i a les mateixes portes d’allà on l’Ajuntament de Palma té i ha de mantenir la tasca d’atendre amb cura la gent que necessita rebre alguna casta de servei social, de caràcter públic!

Naturalment, tothom sap que qui governa a l’Ajuntament de Palma, com qui governa al Consolat de la Mar, són de la mateixa corda política, i acostumen a anar de bracet de qui dirigeix, des de Madrid, el diari El Mundo, qui, precisament s’està passant aquests dies lluint-ne la còrpora en terres mallorquines!.

Així s’expliquen moltes coses. Fins i tot les més incomprensibles.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb