p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

El poble de Maria de la Salut acull gent de Catalunya Nord

CIL | 13 Juliol, 2005 17:37 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Associaciˇ Cultural Fent Carrerany de Maria de la Salut, acull els dies 14,15 i 16 de juliol lĺAssociaciˇ Cultural Aire Nou de Bao (Catalunya Nord), en un intercanvi dĺexperiŔncies entre entitats que coincideixen en la seva feina de dinamitzaciˇ cultural a la seva localitat respectiva i de defensa de la cultura comuna.
El centenar de membres dĺaquesta entitat nord-catalansa de Bao, sˇn acollits els tres dies a cases particulars del poble i poden conŔixer de prop persones, territori i maneres de viure de gent separada per fronteres dĺestat i per la mar, per˛ que comparteixen amb ells, llengua i identitat.
Divendres dia 15 fan una actuaciˇ castellera a Petra juntament amb els AlĽlots de Llevant. Dissabte dia 16 fan una actuaciˇ castellera a la plaša de Maria, amb la seva Colla de Grallers i Castellers del Riberal, juntament amb els Castellers de Mallorca, participen en una tremponada popular i seguidament fan un correfoc pels carrers i plaša amb la seva Colla de Diables, Bruixes i Sorollosos del Riberal, com a forma dĺagra´ment a lĺacollida que seĺls fa.
Esperem que aquest sigui el primer dels intercanvis entre les dues entitats i que la visita tengui continu´tat els propers anys.

╔s la grata notÝcia que ens arriba, grÓcies a la informaciˇ tramesa per la revista de la Part Forana de Mallorca Fent Carrerany. Es mereixen que hi vagi una gentada a prendre part en totes les activitats programades a la vila de Maria de la Salut, durant tots aquests tres dies del mes de juliol.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb