p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Pressionem ZP amb PZ (Pobresa Zero)

CIL | 02 Juliol, 2005 16:47 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Una gentada s'està mobilitzant arreu d'Europa contra les polítiques que pren el G-8.
Aquestes no fan altra cosa que contribuir a mantenir la fam en el món i col·locar milions de persones en la més esgarrifosa de les misèries.
No poques entitats i associacions illenques també s'estan manifestant a favor d'allò que va signar l'Organització de Nacions (Estats) Unides (Units) i que duu camí de convertir-se en simple paper banyat: eradicar la pobresa extrema i fer desaparèixer la fam d'arreu del món!
No s'hi conformen i reclamen dels governants dels països més enriquits mesures més contundents contra una situació que ja no pot ser considerada simplement com "un" dels problemes que afecta una part de la humanitat, sinó com "el problema" que afecta tota la humanitat sencera.

Seguint el calendari fixat al Primer Fòrum Social Mediterrani celebrat recentment a Barcelona, aquest mes de juliol es dedica a expressar públicament el rebuig a les polítiques que s'impulsen des del G-8.

Enllaç interessant:

  1. Pressiona ZP amb PZ
  2. 08. Dia quart, del Primer Fòrum Social Mediterrani, a Barcelona

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb