p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

El futur de la nació catalana. Horitzó 2014

CIL | 14 Abril, 2005 18:45 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

V Jornades de l’Opinió Catalana

L’Opinió Catalana, una associació que recull les diferents sensibilitats del món intel•lectual, universitari i periodístic català organitza les V Jornades, els propers dies 29 i 30 d’abril, a Vilanova i la Geltrú. Tema central: El futur de la nació catalana. Horitzó 2014

A les IV Jornades de l’any passat, realitzades a Lleida, s’hi plantejaren i analitzaren les possibilitats d’un nou Estatut.
Element que avui esdevé l’eix central i estratègic de la política catalana.

L’Opinió Catalana –H

Salut republicana, sens dubte la més sana

CIL | 14 Abril, 2005 05:44 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Ara que alguns celebram, aquests dies, l'aniversari de la proclamació de la República Catalana efectuada pel president de la Generalitat de Catalunya, Francesc Macià, fa 74 anys, m'entren ganes d'expressar el meu desig fervent de pau i de salut republicana que, almanco per a mi, resulten les més sanes... Sobretot, vist el comportament bàrbar d'una altra gent que no sap fer altra cosa que dedicar-se a tallar els arbres d'un bosc que va ser plantat en memòria de demòcrates que donaren la vida per la llibertat de tots.
Glosa republicana

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb